Moeder en kind

Moeder en kind

Puur voor mama’s (to be)

O·MAI NATURAL SKINCARE heeft een Moeder en kind pakket samengesteld in samenwerking met Babykleding Madelief (zie Facebook).

Laat jullie in deze fase van dit immense geluk verwennen, verwonderen en ondersteunen.

 • Tussen week 1 en week 15 van de zwangerschap

De moeder ontvangt de Cleansing Gezichtsbehandeling. Een intensieve dieptereiniging met de natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere huid, want moeders in spe daarvan produceert de huid meer talg, houd meer vocht vast, is de doorbloeding verhoogd en de pigmentvorming wordt geactiveerd. Aan het einde van de behandeling krijgt u een Dr. Hauschka product.

 • Tussen week 16 en week 28 van de zwangerschap

De moeder ontvangt de Revitaliserende gezichtsbehandeling. Geef uw huid frisse energie en laat haar ademen. Een reinigend masker, zachte instrijkingen lossen blokkades op en geurende kompressen geven frisse energie. Geniet vooral van het resultaat: een stralende mooie huid en nieuwe vitaliteit van top tot teen. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een Dr. Hauschka product.

 • Tussen week 29 en week 37 van de zwangerschap

De moeder ontvangt een vitaliserende Basic voetbehandeling. Eventueel kan deze behandeling aangevuld worden met de Foot treatment Extra. Voor als u met mooi gelakte teennagels in het kraambed wilt liggen. Deze behandeling geeft uw vermoeide voeten nieuwe energie, een oppepper voor het hele lichaam. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een Dr. Hauschka product.

 • Ongeveer 8 weken na de geboorte van uw kindje

De moeder ontvangt de Classic Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling volgens de kwaliteit van de aanraking, lichtheid, balans en energie. 

Puur voor de baby

Als uw kindje er is, wilt u ook voor uw kleintje alleen het allerbeste. Want dan…..

Lieve moeder,

Geef je baby liefde en aandacht en geniet vooral van de momenten dat je samen bent. Leg de lat niet te hoog voor jezelf en vertrouw bovenal op jouw natuurlijke intuïtie en oersterke moederinstinct. Bekijk de wereld weer even vanuit de ogen van jouw kindje. Verwonder en verbaas je over de kleine en alledaagse dingen. Wat zijn die eigenlijk allemaal prachtig. Ook jij mag weer even kind zijn. Welke lessen probeert jouw kleintje te leren? Elk gevoel mag er zijn. De helft van de tijd ontploft je hoofd, de andere helft van de tijd ontploft je hart – en dat is allemaal oké.

 • Ongeveer 6 weken na de geboorte krijgen de ouders een training babymassage

Huid-op-huidcontact tussen moeder/vader en kind is heel belangrijk en werkt rustgevend en kalmerend voor zowel de ouder als voor de baby. Babymassage is een prettige manier om dit contact te maken. De verwarmende, heerlijk geurende olie omhult uw kindje met een harmoniserende en beschermende laag.

Na de training ontvangen jullie een gratis e-book over alle massagegrepen (handig als naslag). En jullie kleintje krijgt dan een prachtig handgemaakt cadeau van Babykleding Madelief.

Dit fantastisch mooie pakket is ontzettend fijn om uzelf mee te verwennen of om cadeau te krijgen van uw (schoon)ouders, partner, familie, vrienden en collega’s en is te bestellen via de Webshop.

De kosten bedragen: € 535,00

  Top

  Volg ons

  Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE, waar schoonheid en natuurlijke verzorging samenkomen. Bij ons staat uw huid centraal en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een stralende en gezonde huid. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en ervaar de verzorging die uw huid verdient.

  X