Retourbeleid O·MAI Natural Skincare

Retourbeleid O·MAI Natural Skincare

Dit retourbeleid is van toepassing op aankopen gedaan in de webshop van O·MAI NATURAL SKINCARE (https://omai-skincare.nl) en heeft onder andere betrekking tot hygiëne producten. Ons retourbeleid voldoet aan de geldende wettelijke vereisten. Lees dit beleid alstublieft zorgvuldig door voordat u een aankoop via onze webshop doet.

1. Herroepingsrecht

Als consument hebt u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde producten zonder opgaaf van reden uw aankoop te herroepen. Deze periode wordt de herroepingstermijn genoemd. O·MAI NATURAL SKINCARE respecteert deze termijn. Na herroeping heeft u maximaal 14 dagen om het product te retourneren.

2. Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de volgende producten:

Producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken en die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggezonden (zoals cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten) als de verzegeling na levering is verbroken.

3. Herroepingsprocedure

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u ons binnen de herroepingstermijn op de hoogte te stellen van uw beslissing om de aankoop te herroepen. Dit kan via e-mail of schriftelijk. Vermeld in uw kennisgeving uw naam, adres, bestelnummer en een duidelijke verklaring dat u de aankoop wilt herroepen. Een rede voor voor het herroepen hoeft u niet te vermelden.

4. Terugzending van producten

U dient de producten onverwijld, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de kennisgeving van uw herroeping, aan ons terug te zenden.

De kosten voor het retourneren zijn uw eigen rekening, wel betaald O·MAI NATURAL SKINCARE eventuele betaalde verzendkosten aan de u terug. Weet dat u uw retour ook gratis kunt terugbrengen in onze salon binnen onze openingstijden.

5. Terugbetaling

Na ontvangst van de geretourneerde producten en het beoordelen van hun staat, zullen we binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag, inclusief de standaard verzendkosten, terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie. We kunnen de terugbetaling echter uitstellen totdat we de producten hebben ontvangen of totdat u bewijs heeft geleverd dat u de producten heeft teruggezonden, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

6. Staat van geretourneerde producten

U bent aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten voorbij wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van de producten vast te stellen.

7. Contactgegevens voor herroeping

U kunt contact met ons opnemen om uw herroeping aan te melden of voor verdere vragen met betrekking tot het retourproces:

O·MAI NATURAL SKINCARE Dorpsstraat 20 3941 JM DOORN Nederland E-mail: info@omai-skincare.nl

Wij zullen uw herroeping zo spoedig mogelijk verwerken en u informeren over de verdere stappen met betrekking tot de terugbetaling en de terugzending van de producten.

Dit retourbeleid is in overeenstemming met de geldende wettelijke vereisten voor hygiëneproducten en herroepingsrechten. Wij streven ernaar om uw aankoopervaring bij O·MAI NATURAL SKINCARE positief en probleemloos te maken.

    Top

    Volg ons

    Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE, waar schoonheid en natuurlijke verzorging samenkomen. Bij ons staat uw huid centraal en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een stralende en gezonde huid. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en ervaar de verzorging die uw huid verdient.

    X