Behandelingen

Behandelingen

Facial Treatments

Cleansing – € 90

Een intensieve dieptereiniging met de natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Deze behandeling reinigt en verfijnt uw poriën en zorgt voor een stralende teint. Ervaar de compositie van heilzame planten zoals goudsbloem, hamamelis, sint janskruid en wondklaver in combinatie met fijn gemalen amandelen. Deze 90 minuten behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, verschillende reinigingen, dampbad, onzuiverheden verwijderen, een reinigend masker met oogkompressen en intensieve verzorging met speciale ampullen. Afhankelijk van uw huidbeeld maakt Angèle de keuze voor of de penselenmassage of voor een vitaliserend masker en zachte decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een complete dagverzorging die is aangepast aan dit huidbeeld. *) Let op epileren van de wenkbrauwen niet inbegrepen, zie add-on.

Relax – € 90

Onttrek u aan alle drukte van de dag. Deze 90 minuten behandeling brengt u tot rust. De penselenmassage of Gua Sha stenen massage (beide) stimuleren de lymfe zijn zacht en rustgevend en bieden echte ontspanning, de verzorgende reinigingsproducten en een verzorgend masker maken deze ontspannende behandeling compleet. Uw huid zal stralen.

De behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, dieptereiniging (zacht zuiveringsproces dat onzuiverheden wegveegt), geurige kompressen, versterken van de huidfuncties, de penselen- of Gua Sha massage, intensieve verzorging met speciale ampullen, een verzorgend masker met oogkompressen en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een complete dagverzorging. *) Let op epileren van de wenkbrauwen niet inbegrepen, zie add-on.

Classic – € 125

De holistische klassieke Dr. Hauschka behandeling geeft een weldadig gevoel, een gevoel van rust en innerlijke balans. U start met een ontspannend voetenbad met salie, onderbenen en voetenmassage, het uitstrijken van uw haren, arm- en handmassage, verzorgende reinigingsproducten, geurige kompressen en het dampbad laten u ontspannen. Deze behandeling respecteert het natuurlijke ritme van uw huid en ondersteunt de huidfuncties. Een reinigend en verzorgend masker, oogkompressen, epileren wenkbrauwen en intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. De penselenmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. Aan het einde van deze 120 minuten durende behandeling bent u compleet ontspannen en ervaart u het gevoel van lichtheid. **) Let op onzuiverheden verwijderen is niet inbegrepen, zie add-on.

The best of both – € 135 (Ladies Only)

Is het uw wens om naast een optimale gezichtsbehandeling ook uw rug te laten masseren dan is deze behandeling echt iets voor u. Een ontspannend voetenbad met salie, het uitstrijken van de haren en geurige kompressen laten u ontspannen. Uw rug, nek en schouders worden gemasseerd met een verwarmde olie waarna de spanningen zijn verlicht. De verzorgende reinigingsproducten, het dampbad, epileren wenkbrauwen, een reinigend en verzorgend masker, oogkompressen en intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. Deze behandeling respecteert het natuurlijke ritme van uw huid en ondersteunt de huidfuncties. Voor uw gezicht heeft u de optie om te kiezen voor de klassieke penselenmassage of voor de massage met Gha Sua stenen. Beide gezichtsmassages bevorderen de stroming van de lymfe, voeren afvalstoffen af en versterken het immuunsysteem. Geniet en verwen uzelf. De behandeling duurt 135 minuten en is Ladies Only. **) Let op onzuiverheden verwijderen is niet inbegrepen, zie add-on.

Facial massages

Buccal facial massage –  € 60

Buccal massage (45 minuten) is een specifieke techniek die gericht is op de lippen, het onder gezicht en de kaaklijn. Het is een preventieve en corrigerende techniek die uniek is omdat de gezichtsvormende massage combineert met een massage in de mond. Dit geeft toegang tot spieren die normaal niet worden behandeld. Blokkades in de wangkauwspier en kaakspier worden opgeheven en laten uw gezicht ontspannen. Ze verbeteren niet alleen de doorbloeding maar ook de ondertoon van het gezicht.

Resultaten zijn zichtbaar na de eerste behandeling maar het verschil is meer merkbaar na een reeks van 6 tot 8 wekelijkse behandelingen.

Indicatie: fijne lijntjes en slappe huid.

Resultaat: ontspanning, glans, druk en spanning in de spieren loslaten.

Botox? No, Nature  – € 60

Is het uw wens om een soepele, veerkrachtige en stevigere gezichtshuid te hebben kies dan voor de 45 minuten durende Bindweefsel massage.
Ons bindweefsel bevat collageen, elastische en reticulaire vezels die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Door voor deze massage te kiezen zorgt u voor een betere doorbloeding van de bloedvaten zodat de afvalstoffen uit de huid afgevoerd kunnen worden via ons lymfestelsel. Het collageen wordt gestimuleerd en geven een natuurlijke glow. De hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, die in uw bindweefsel wordt aangemaakt bindt vocht, houdt het vast, en creëert daardoor volume.

Indicatie: doffe grauwe teint, verslapte huid.

Resultaat: verhoogde opname van producten, verzachten van de fijne lijntjes.

Body treatment (Ladies Only)

Harmony for body and soul – € 75

Vanuit een vast geloof in de helende kracht van de handen, combineer ik verschillende technieken en verwarmde geurige olie om een unieke ontspannende lichaamsmassage aan de achterzijde van uw lichaam te geven. Totale ontspanning, weldadig, rustgevend. De behandeling duurt 60 minuten.

Foot Treatment

Basic – € 35

Uw voeten dragen u elke dag, laten u aarden met de grond.
Mensen besteden helaas vaak weinig aandacht aan hun voeten, terwijl ze feitelijk onze gezondheid reflecteren. Zet uw voeten in de spotlights met deze nieuwe behandeling.
Tijdens deze cosmetische behandeling van 40 minuten start u met een ontspannend voetenbad, worden de nagelriemen verzacht, wordt de huid behandeld met een reinigend masker, intensieve verzorging met ampullen gevolgd door een voet- en onderbeenmassage. Het verzorgend masker en de voetencrème zijn de afsluiting van deze weldadige voetbehandeling.
 
Extra – € 14 (niet los te reserveren van de basic)
Als u uw tenen extra wilt verwennen boven op de voetbehandeling basic, dan kunt u de behandeling uitbreiden met geknipte, gevijlde én gelakte teennagels. Er wordt niet gewerkt met een gellak. U kunt de nagellak thuis zelf verwijderen. 

Moeder en Kind

Er groeit een wonder in je buik en veel moeders beseffen onvoldoende het belang van gas terugnemen. In de eerste fase van de zwangerschap merken ze dat ze emotioneel en lichamelijk meer vermoeid zijn. Onthaasten is dus van groot belang. Met de heerlijke behandelingen en verzorgingsproducten van Dr. Hauschka is ontspannen heel gemakkelijk.

O·MAI Natural Skincare heeft een Moeder en Kind pakket samengesteld met behandelingen voor moeder en kind. Dit pakket ziet er als volgt uit:

 • Tussen week 1 en week 15 van de zwangerschap

De moeder ontvangt de Cleansing Gezichtsbehandeling. Een intensieve dieptereiniging met de natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere huid, want moeders in spe daarvan produceert de huid meer talg, houd meer vocht vast, is de doorbloeding verhoogd en de pigmentvorming wordt geactiveerd. Aan het einde van de behandeling krijgt u een Dr. Hauschka product.

 • Tussen week 16 en week 28 van de zwangerschap

De moeder ontvangt de Revitaliserende gezichtsbehandeling. Geef uw huid frisse energie en laat haar ademen. Een reinigend masker, zachte instrijkingen lossen blokkades op en geurende kompressen geven frisse energie. Geniet vooral van het resultaat: een stralende mooie huid en nieuwe vitaliteit van top tot teen. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een Dr. Hauschka product.

 • Tussen week 29 en week 37 van de zwangerschap

De moeder ontvangt een vitaliserende Basic voetbehandeling. Eventueel kan deze aangevuld worden met de Foot treatment Extra. Voor als je met mooi gelakte teennagels in het kraambed wilt liggen. Deze behandeling geeft je vermoeide voeten nieuwe energie, een oppepper voor het hele lichaam. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een Dr. Hauschka product.

En dan…..

Lieve moeder,

Geef je baby liefde en aandacht en geniet vooral van de momenten dat je samen bent. Leg de lat niet te hoog voor jezelf en vertrouw bovenal op jouw natuurlijke intuïtie en oersterke moederinstinct. Bekijk de wereld weer even vanuit de ogen van jouw kindje. Verwonder en verbaas je over de kleine en alledaagse dingen. Wat zijn die eigenlijk allemaal prachtig. Ook jij mag weer even kind zijn. Welke lessen probeert jouw kleintje te leren? Elk gevoel mag er zijn. De helft van de tijd ontploft je hoofd, de andere helft van de tijd ontploft je hart – en dat is allemaal oké.

 • Ongeveer 6 weken na de geboorte krijgen de ouders een training babymassage.

Huid-op-huidcontact tussen moeder/vader en kind is heel belangrijk en werkt rustgevend en kalmerend voor zowel de ouder als voor de baby. Babymassage is een prettige manier om dit contact te maken. De verwarmende, heerlijk geurende olie omhult het kindje met een harmoniserende en beschermende laag. U ontvangt een cadeautje voor uw baby.

 • Ongeveer 8 weken na de geboorte van uw kindje.

De moeder ontvangt de Classic Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling volgens de kwaliteit van de aanraking, lichtheid, balans en energie.  

Dit fantastisch mooie pakket is ontzettend fijn om jezelf mee te verwennen of om cadeau te krijgen van je (schoon)ouders, partner, familie, vrienden en collega’s.

U kunt het Moeder en Kind pakket, met maar liefst 4 behandelingen voor de moeder, de training babymassage, een cadeautje voor de baby, Dr. Hauschka producten voor de moeder, een gratis e-book vol waardevolle tips voor tijdens en na de zwangerschap én een gratis e-book over de babymassage (handig als naslag) bestellen via mijn Webshop. De kosten bedragen: € 535,00

Add-on

Let op! deze behandelingen kunt u niet op zichzelf reserveren enkel in combinatie met een van de voorgaande behandelingen.

*) Epileren Wenkbrauwen
€ 7,50
**) Onzuiverheden verwijderen
€ 7,50
Verven wenkbrauwen of wimpers
€ 9,00
Waxen bovenlip en kin
€ 16,00
Ieder mens heeft behoefte aan innerlijke & uiterlijke schoonheid.

  Top

  Volg ons

  Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE, waar schoonheid en natuurlijke verzorging samenkomen. Bij ons staat uw huid centraal en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een stralende en gezonde huid. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en ervaar de verzorging die uw huid verdient.

  X