Over O·MAI

Over O·MAI
Since 2023

Ciao bella,

Ik ben Angèle Holtkamp. Toen ik 50 werd en de balans opmaakte, besloot ik om nu te gaan doen wat ik eigenlijk al lang wilde namelijk schoonheidsspecialiste worden. In 2023 behaalde ik mijn diploma en ben ik mijn tweede carrière gestart schoonheidsspecialist met een eigen schoonheidssalon.

Mijn eerste carrière begon in 1990 als secretaresse bij een groot ICT bedrijf. Na mijn opleiding aan de M.E.A.O. en later Schoevers heb ik altijd gewerkt als management ondersteuner bij diverse organisaties. Naast mijn passie voor uiterlijke verzorging ben ik gek op Italië, gezonde voeding, het leven, mijn gezin, katten en nog heel veel meer.

Niets maakt mij blijer dan iemands huid natuurlijk te verzorgen en optimale ontspanning te bieden. Ik streef in mijn salon naar een veilige ruimte van zorg en verbondenheid waar de aandacht bij u wordt gelegd. Er heerst rust, geen heen-en-weer geloop, geen muziek op de achtergrond maar zachte geuren en stilte. U bent het middelpunt en krijgt onverdeelde aandacht. Handen voelen die uw grenzen respecteren en toch diep van binnen raken.

Mijn unieke behandelingen begeleiden u op een reis die uw innerlijk en uiterlijk zullen verzorgen en helpen uw aandacht te leggen op uw doelen. Leer, groei, beweeg en leef.

Uw mooiste huid begint hier.
Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE

Angèle Holtkamp

huidverbetering maar dan natuurlijk

Je huid heeft vele talenten O·MAI NATURAL SKINCARE activeert ze.

BTW nummer

NL004849677B70

KVK nummer

90879384

Bankrekeningnummer

IBAN NL82 KNAB 0615 3615 79

    Top

    Volg ons

    Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE, waar schoonheid en natuurlijke verzorging samenkomen. Bij ons staat uw huid centraal en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een stralende en gezonde huid. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en ervaar de verzorging die uw huid verdient.

    X